Barion Pixel

Vixi vegyszermentes háztartás!

Te is szeretnéd óvni a környezeted, családod egészségét? Próbáld ki a VIXI mikroszálas termékeit! 🌼 Ablak tisztítás, portalanítás, mosogatás, pókhálózás, szemüveg tiszítás, ruha szösztelenítés…

Mind a(z) 28 találat megjelenítve

Tippek, Trükkök

Közösségi oldalunkon további hasznos tanácsok várják, miként varázsolhatja otthonát játszi könnyedséggel ragyogòvá.

Sporttörölköző

A gyermekem kapott egy sporttörölközőt karácsonyra. Elment szilveszterezni a hegyekbe barátokkal. A csomag befogadó képessége korlátozott volt. Gondolta beteszi  az új törölközőt hiszen olyan kis helyen is elfér. A pihe könnyedségről nem is beszélve! Ezután jött a többi meglepetés. Nem értette, hogy lett ilyen száraz a bőre egy ilyen kis törölközőtől, hová tűnt a rengeteg vìz🤔a törölköző alig lett vízes. Utolsó meglepi nagyon gyors kiszáradás, szagok nélkül.

Bambusz mosogatókendő

Egy nagyon aranyos hölgy mesélte: „a bambusz mosogatót ötössével vásárlom. Legzsírosabb edényeket mosogatószer nélkül elmosom. Sokáig bírja, ha nem tetszik a színe akkor megy ki a garázsba!”

Én: őszinte leszek nem próbáltam ki hiszen egy fehér pelenka anyagra hasonlított. Persze ezután a kiváncsiságom nagyobb lett. Gyorsan én is kipróbáltam. Ebből a termékből adok el a legtöbbet! A karácsonyi ünnepeket  ezzel a bambusz kendővel mosogattam végig. Micsoda spórolás 😁 és még a kezemet sem teszi szárazzá a sok vegyszer!

A Vixi mikroszálas tisztítóeszközökről:

A Vixi termékcsalád magyarországi bevezetése 7 éve indult. Célunk eljuttatni minden háztartásba a Vixi tisztítókendőket. Megmutatni a családoknak, hogy vegyszer nélkül is tökéletes tisztaságot érhetünk el a Vixi segítségével. A Vixi, nevét a vikszel, fényesít kifejezésből kapta. A logóban található bambusz a gyors növekedést, az erőt és a sokrétű felhasználási lehetőséget jelképezi. Vixi-s csapatunk, mindent megtesz annak érdekében, hogy környezettudatosságra neveljen, példát mutatva a gyermekeknek is, akiknek ez felnőttként már természetes lesz. A Vixi termékcsalád folyamatosan bővülni fog, így vásárlóink még sok meglepetésre számíthatnak.
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.