Barion Pixel
Akció!

Pet Pass ID – Smart Kisállatbiléta – NFC / QR

7490 Ft

Ez a kis biléta a kutya/cica nyakörvére kapcsolható, és NFC valamint QR kód segítségével bárki számára olvasható bármilyen alkalmazás telepítése nélkül!
Így, aki rátalál az elkóborolt kedvencre, az első információ, amivel találkozik az online profilján, a kisállat gazdijának elérhetősége.

Leírás

Ez a kis biléta a kutya/cica nyakörvére kapcsolható, és NFC valamint QR kód segítségével bárki számára olvasható bármilyen alkalmazás telepítése nélkül!
Így, aki rátalál az elkóborolt kedvencre, az első információ, amivel találkozik az online profilján, a kisállat gazdijának elérhetősége.

Funkciók

Gazdi infó

  • Állíts be digitális névjegyet, telefonos vagy email elérhetőséget.

Lakcím

  • Tájékoztasd lakcímedről kisállatod megtalálóját.

Social Media

  • Szerezz új követőket kutyasétáltatás közben. TikTok, Insta és társai? Oszd meg őket egy csippantással.

Oltási kiskönyv

  • Tölts fel hivatalos dokumentumokat vagy oltási igazolványt.

Allergiák

  • Allergia, speciális érzékenység, bármi egyéb? Ne habozz feltüntetni mindent ami fontos lehet.

Állatorvos

  • Tárold állatorvosod adatait a 100%-os biztonság érdekében.


Használatba vétel

Miután kézhez kaptad első Pet Pass ID Okosbilétád nincs más dolgod, mint hozzáérinteni Okostelefonod, ami ezt követően betölti rajra a regisztrációs felületet.
Itt egy e-mail cím és jelszó megadása után közvetlenül az Okosbiléta szerkesztői felületére érkezünk.
Minden funkcióhoz tartozik egy előre beállított gomb. Pl. a “Hívd a gazdit” gombra kattintva megjelenik egy felület a telefonos elérhetőséged beállításához, vagy az “Oltási kiskönyv” gombra kattintva feltöltheted pdf vagy akár fotó formájában a szükséges dokumentumokat.

Amennyiben bizonyos gombokhoz tartozó funkciókat üresen hagysz, úgy azok az állatod digitális profiljában sem fognak megjelenni.
Az elrejt / mutat csúszka segítségével egy kattintással rejtettre állíthatod a kívánt adatokat, amennyiben nem szeretnéd, hogy azok nyilvánosan szerepeljenek kisállatod profiljában. Természetesen ha a szükség úgy kívánja ezeket egy gombnyomásra újra aktiválhatod, de már nem kell újra minden adatmezőt kitölteni.