Barion Pixel

Vixi frissentartó edény 500 ml

1350 Ft

A Vixi 500 ml Frissentartó edény űrtartalma tökéletesen megfelel egy adag étel frissen tartására, fagyasztására vagy mikróban való melegítésére.

Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Az  500 ml Frissentartó edény űrtartalma tökéletesen megfelel egy adag étel frissen tartására, fagyasztására vagy mikróban való melegítésére.

Az edény különlegessége, hogy fedővel együtt betehetjük a mikróba melegítés céljából. A fedő megakadályozza, hogy összefröcskölje a mikró belsejét (pl. resztelt máj, bőrös csirkecomb, stb.) Este az edénybe készített másnapi ételünket reggel vihetjük is a munkahelyünkre.

Egy adag ideális méretű edénye, kollégiumban tanuló gyermekek, gépkocsivezetők, kamionosok, idős szülők részére.

Kisebb mennyiségű ételmaradék tárolására is tökéletesen megfelelnek az edények, az ételek háromszor annyi ideig maradnak frissen, mintha fóliában lennének.

Zöldségek frissen tartására is használhatjuk, megsokszorozza a frissességet, pl. koktélparadicsomnak is kiválóan alkalmas.

Fagyasztásnál figyeljünk a térfogatváltozásra!

Az edényeinket az ÉMI-TÜV Süd laboratóriumában bevizsgálták és megállapították, hogy semmilyen káros anyag nem oldódik ki belőle használat közben. Az erről szóló vizsgálati jegyzőkönyvet megtalálhatjátok a Dokumentumok között.

További információk

szín

pink, kék, zöld, narancs