Barion Pixel

Vixi frissentartó edény 300 ml

790 Ft

A Vixi 300 ml Frissentartó edény űrtartalma tökéletesen megfelel egy adag étel frissen tartására, fagyasztására vagy mikróban való melegítésére.

Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , ,

Leírás

A 300 ml Frissentartó edény űrtartalma tökéletesen megfelel egy adag étel frissen tartására, fagyasztására vagy mikróban való melegítésére.

Az edényke különlegessége, hogy fedővel együtt betehetjük a mikróba melegítés céljából. A fedő megakadályozza, hogy összefröcskölje a mikró belsejét (pl. resztelt máj, bőrös csirkecomb, stb.) Este az edénybe készített másnapi ételünket, reggel vihetjük  a munkahelyünkre. Akinek napi többszöri étkezés ajánlott, imádni fogja. A fedők nagyon jól zárnak, azonban folyadékot csak vízszintes helyzetben szállítsunk.

Kisebb mennyiségű ételmaradék tárolására is tökéletesen megfelelnek az edények, az ételek háromszor annyi ideig maradnak frissen, mintha fóliában lennének.

Zöldségek frissen tartására is használhatjuk, megsokszorozza a frissességet, pl. egy adag eper frissen tartására, szállítására is kiválóan alkalmas.

Az edényeinket az ÉMI-TÜV Süd laboratóriumában bevizsgálták és megállapították, hogy semmilyen káros anyag nem oldódik ki belőle használat közben. Az erről szóló vizsgálati jegyzőkönyvet megtalálhatjátok a Dokumentumok között.

További információk

szín

pink, kék, zöld, narancs